Andrew James Bread Maker Instrukcja Użytkownika Strona 13

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 20
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 12
13
Banana Bread (so yeast)
225g self raising our
¼ tsp bi-carbonate of soda
Pinch of salt
75g of buer
175g caster sugar
2 medium eggs (beaten)
450g bananas (mashed)
100g walnuts chopped
Method
1. Place all the ingredients in the mixing bowl.
2. Insert the beater blade.
3. Choose the “So Yeast” auto seng.
4. Once mixed, place the mixture into a greased 1kg loaf n.
5. Bake in a pre-heated oven on gas mark 4 (180˚C) for approx. 1 ¼
hours.
6. Leave it too cool for approx. 15 minutes before turning the bread
onto a wire rack. Leave unl cooled completely.
Sponge cake (fruit cake seng)
Recipe
2 eggs
100g caster sugar
100g plain our
100g margarine
Przeglądanie stron 12
1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag